Tilt

Tilt

Tilt is a multi discipline digital agency based in Brighton.

When they recently took new offices in the New England quarter of Brighton, they wanted to create a fresh and inspiring environment for their staff. Key to their operations was a meeting room and adjoining office which both needed to have sound privacy while being fully glazed along the front elevation to maximise the natural light available.

South Downs Interiors designed and built a partitioning construction featuring a highly sound rated, solid dividing wall with a fully glazed frontage to a height of over 3 metres. The glazed partitioning then had bespoke vinyl manifestation applied to display Tilt’s own creative flair.

Jon Malyon, MD said:-

You guys were perfect, there is not a single thing that I would have changed regarding our experience with South Downs Interiors. Very easy to deal with, very prompt and very tidy work. The finished product looks fantastic!!!!

Get in touch to discuss your project

ABOUT

Client: Tilt Date: July 15, 2015

Get in touch

info@sdionline.co.uk
02392 449 642

Get a quote

We provide quotes for jobs no matter how large or small across the South including Portsmouth, Southampton, Brighton and Fareham

Request a consultation